5 reaktion på “Bokcirkel för 4:an till den 19 februari

 1. 1. Frida och Isabelle helsar på Reine och Reine säger att det var en person som slog honom i huvudet. Sen så säger han att dom ska vara försiktiga för att det finns någon som kommer tillbaka.2.Nike halls hus börjar brinna och dom tror att det var en taliban som gorde det. men sen så kommer frida på att hon har set bensindunken i nike halls bil altso hans jaguar.3. nej inget jag kommer på.

 2. Frida och Isabell får till sjukhuset och får höra mycket och bränderna och när dom var hos polisen så fick dom reda på att det var inte dom som hade haft igäl någon det var en lättnat för Frida och Isabell

 3. 1. Frida och Isabelle går från polishuset med Fridas mamma Frida säger kan vi inte besök Reine när dom ändå är här det tycker Fridas mamma går bra så dom går till sjukhuset och där säger hon i receptionen att dom ska följa en grön linje. Dom går efter den gröna linjen och plötsligt dyker en sjuksköterska upp och frågar vem dom söker dom svarar Reine Larsson dom går in och han säger att dom är i säkerhet.

  2. Dom kör hem till Frida och Fridas mamma släpper av dom hemma hos Frida och efter en liten stund kommer Christoffer och ropar det brinner hos Nicke Hall. Dom springer dit och försöker se nån som kan ha satt igång branden men alla ser oskyldiga ut.

  3. Jag undrar om Nicke Hall är Tamburmajoren dom letar efter?
  /Emmie Tamana Margita Mårsén 😃

 4. 1. Det är ”Någon” som försöker ta död på Reine Larsson. Reine larsson försöker att rädda Frida och isabell 2. Nu brinner nicki halls hus ock Frida undrar vems husvagn sedan kommer att brinna. När Frida tänker tillbaka till när hon hade ramlat av cycken och hon sitter i nickis bil så ser hon den gula bensindunken 3. Vems hus kommer härnäst att brinna

 5. 1.Reine tror att någon ska slå ihjäl honom.
  1. Frida och Isabel är vid Reine på sjukhuset.
  2. Det brinner igen.
  2. Frida är typ rädd för sitt hem
  3. Vem tände på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *