7 reaktion på “Bokcirkel för 6:an till den 11 oktober

 1. 1. Kapitel 10: Bart ska hamed två av sina boxnings kompisar på sommarfesten , Bart ska prata om boxningens historia. Kapitel 11: Bart och Ada går på Bryn Terfels kontsert vid operan.
  2. Ada sa att hon visste vart han bodde och hon sa till Bart att dom kunde knacka på så att Bryn kunde hjälpa Bart att våga sjunga framför folk.
  3. Tycker Ada om Bryan Terfels musik?

 2. 1. Kapitel 10: Bart frågade Ada om hon kunde sprida ett påhittat rykte om att August knuffade ner Linda så att hon blev inlagd på sjukhus.

  Kapitel 11: Bart bestämde en träff med hanns ”pappa”, han och Ada skolkade från skolan och fick två gratis biljetter av Bryn Terfel till hans konsert.

  2. Bart hade mött Ada i skolporten där hon frågade om en konsert som hon trodde att Bart skulle gå på. Efter att Bart undrat vad det var Ada pratade om så förstod han att det var Bryn Terfel. Adas pappa var vd för hotellkedjan som Bryn Terfel bodde på. Han hade berättat det för henne och sedan berättade hon vidare det till Bart. Ada tyckte att de skulle be Bryn Terfel om hjälp så att Bart kunde sjunga på sommarfesten framför publik. Bart hade inte tänkt att gå på konserten för han hade inte pengar till biljetten.
  Ada frågade om de skulle gå till hotellrummet, utan att tänka följde han efter in på hotellet och letade reda på Bryns rum.

  3. Efter veckans läsning så undrar jag om det är Barts pappa som han har bestämt en träff med.
  Kommer Bart att ställa upp på sommarfesten och isåfall kommer han att få hjälp av Bryns tips?

 3. 1: 10 Bart ber Ada att sprida ett rykte.
  11 Bart och hans mormor går på indisk resturang och sen frågar Bart sin mormor ” har du råd med det här”

  2: Det var för att Ada visste vilket hotell och vilket rum han Bor på för hons pappa är vd där sen när dom knakar på så öppnar han och då ger han Bart lite tips om hur han ska göra det var därför dom kom dit

  3: Varför är Bart så orolig över att hans mormor inte har råd att betala maten på restaurangen?

 4. 1.
  Bart ber Ada sprida ett rykte om att August knuffade ner hans mamma ned för trappan så att hon ligger på sjukhus, Barts mamma ska operera sig så hon blir smalare.
  Ada och Bart träffar den berömda Bryn terfel och senare på kvällen går de på hans konsert.

  2.
  För att Ada tänkte att han kanske kunde hjälpa bart så han kan sjunga framför andra människor.

 5. 1.Bart och mormor har hälsat på mamma på sjukhuset, mamma har insett att hon måste ändra sitt liv och sin kost.
  Bart och Ada har varit i Bryn Terfels hotellrum och Bryn hjälpte Bart att bli modigare när det gäller att sjunga.

  2. Bart kom till skolan med Ada och Ada undrade om Bert hade hört att Bryn Terfel skulle komma till Norge och sjunga. Bart sa att han inte visste att Bryn skulle komma och Ada undrade om de skulle skolka och Bart tyckte att det lät som en bra idé. Så dom gjorde det. Ada sa även att hennes pappa var VD för hotellet som Bryn Terfel skulle bo på. Så är det visste Vilket rum Bryn skulle bo på. Sen gick dom upp och knackade på rummet som Bryn bodde i. Bryn öppnade dörren och såg Ada och Bart.
  De fick gå in och de pratade om hur Bart skulle kunna övervinna Hans rädsla för att sjunga inför folk. De fick till och med en varsin Coca Cola.

  3. Hur kunde Ada få reda på att Bryn terfel var i Norge.

 6. 10. Bart säger åt Ada att sprida ett rykte där Agust putta omkull Barts mamma.
  11. Bart och Ada går till Bryn Terfels hotellrum för att fråga om tips hur man inte är nervös men eftersom att Bart tycker om Bryn så var han väldigt nervös och Ada pratade.
  2. För att fråga hur han inte kan vara nervös när han uppträder.
  3. Vad gör Barts pappa i norge?

 7. 1. bart och ada försöker sprida ett ryckte att august har knuffat ner barts mamma ner för trapen kapitel 2 bart får ett mejl från usa och han tror att de är han pappa.
  2 bart och ada har skolkat från skola för att gå till bryn terfels hotellrum för att få sin dröm uppfyllld
  3.är eagles ett band

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *